Oma kujunduse lisamine

Oma kujunduse lisamine

Kui sul on esitlus juba valmis ja ainult kujundus on lisamata, siis ei pea oma tööd ümber kopeerima, vaid saab lisada lihtsalt kujunduse juurde. Meie Haapsalu Kutsehariduskeskuse õpilased peavad kasutama kujundust vastavalt oma erialale.  Kõik kujundused leiad siit: https://www.hkhk.edu.ee/praktika. Sõltuvalt osakonda kuulumisest, lae alla kujundus.

Kui sa esimest korda alustad esitluse tegemist, siis võid kohe sinna kirjutada. Aga ava nüüd fail, mis vajab kujundust. Seejärel kliki Kujundus valikutes nupule Rohkem.

Avanenud rippmenüüst vali Sirvi kujundusi.

Leia üles kujundusfail ja kliki Rakenda.

Kujunduse salvestamine edaspidiseks

Kui töötad samas ettevõttes või käid samas koolis pikemalt, siis on mõttekas kujundis oma arvutisse salvestada. Ava uuesti kujunduste nimekiri ja kliki rippmenüü viimast kirjet Salvesta praegune kujundus. Tavaliselt pakutakse programmi vaikimisi kujunduste kataloogi. Anna kujundusele nimi ja salvesta.

Viimased postitused

Meist

metshein.com on pakkunud juba üle kümne aasta tasuta eestikeelseid infotehnoloogiaga seotud kursusi. Sama kurssi püütakse järgida ka edaspidi. Eesmärk muuta arvutiõpe võimalikult lihtsaks!

metshein.com: parim eestikeelne koolitusportaal

Autorist ja kontakt: kliki siia

Kontrolli tunnistust

Tööribale